Om os – Lillerød-Engholm Begravelsesforretning

Vi mener, at det er en af bedemandens vigtigste opgaver at være diskret, effektiv og grundig i håndteringen af begravelser og bisættelser. For selvom alle er forskellige, har samtlige, af de mennesker vi møder hver dag, én ting til fælles: Sorgen. Her hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning har vi stor respekt for, at mennesker bearbejder deres sorg forskelligt. Hvis du leder efter en bedemand i Allerød og omegn, skal du dog være opmærksom på, at vi altid gør en dyd ud af at give tid og plads til dig og din familie. Derfor håndterer vi selvfølgelig også begravelsen eller bisættelsen i jeres tempo og på jeres præmisser. På den måde sikrer vi, at du og din familie kan få lov til at give jeres kære et værdigt og rørende farvel. Man får kun én begravelse, og vi tror på, at alle har fortjent at få en mindeværdig, respektfuld og smuk afsked.

 

Personlig og professionel begravelsesforretning

Henning og Brian Sørup, der står bag vores begravelsesforretning, er vokset op med bedemandsfaget. Brødreparrets farfar var bedemand i Lyngby, ligesom deres forældre, Brithe og Erik Sørup, drev Birkerød Begravelsesforretning fra 1979 til 2003, hvor Henning og Brian overtog forretningen. Dermed er Lillerød-Engholm Begravelsesforretning, som blev grundlagt i 2014, en filial til Birkerød Begravelsesforretning, der stammer helt tilbage til 1935. Vores historie og lokale fokus er en væsentlig del af vores DNA, og vi er stolte, beærede og taknemmelige over for den tillid, som egnens borgere til stadighed viser os. Tæt kontakt med nærmiljøet, kirkerne og den enkelte pårørende er vigtigt for os, og vi sætter en stor ære i at få det personlige og professionelle til at gå hånd i hånd.


Vi er medlem af Danske Bedemænd

Som en seriøs, pålidelig og professionel begravelsesforretning er vi naturligvis medlem af den danske branche- og interesseorganisation for uddannede bedemænd, Danske Bedemænd. Medlemskabet har en række fordele. Ikke kun for os som bedemænd, men for alle, der har brug for vores hjælp til at håndtere en begravelse eller en bisættelse. Det betyder nemlig, at du som efterladt er garanteret faglig viden, god service og en høj etisk standard. Med andre ord er vi certificerede bedemænd, og vores medlemskab gør, at du er sikret dine rettigheder. Samtidigt er du tilknyttet en fordelagtig garantiordning. På den måde kan vi ikke blot tilbyde trygge rammer og empatisk og respektfuld behandling i vores begravelsesforretning – men også særligt gode forhold for dig, dine familie og andre efterladte. Vi ser frem til at byde dig velkommen i Lillerød-Engholm Begravelsesforretning.