Kister

Flotte kister til begravelse og bisættelse

Hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning tilbyder vi et stort udvalg af kister til både begravelser og bisættelser. Kisterne forefindes i mange forskellige farver, materialer og stilarter.

En smuk kiste kan være med til at skabe en god afskedsceremoni med afdøde, og faktisk er det også et lovkrav i Danmark, at en afdød person lægges i en kiste. Dette gælder både ved begravelse og ved bisættelse.
Valget af kistens materiale afhænger blandt andet af, om afdøde eller pårørende ønsker en traditionel begravelse eller en bisættelse. Kisterne forefindes i flere forskellige træsorter samt andre materialer.

Hvilken kiste skal man vælge?

Det er forskelligt fra person til person, om man foretrækker af det sidste farvel skal foregå med en bisættelse eller med en begravelse. En bisættelse indbefatter blandt andet, at afdøde efter ceremonien kremeres i kisten. Derfor har valget mellem bisættelse og begravelse betydning for, hvilke kister der kan vælges, idet nogle egner sig til begravelse af kisten, hvor andre egner sig til at kisten kremeres.

Hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning har vi omkring 10 kister, som naturligvis kan fremvises efter aftale.
Nogle ønsker en helt personlig kiste, og derfor tilbyder vi også specialdesignede kister, som giver muligheden for at få kisten i netop den stil og farve, som passer til afdøde.

Til særproduktion af kister, benytter vi vores leverandør Fuglebjerg Kistefabrik, som producerer og designer alle sine kister i Danmark. Alt kan derfor bestilles hjem.

Få uforpligtende hjælp til valg af kiste

Vi har hjulpet mange personer med at få sagt det sidste farvel på en god måde, herunder også med valget af kiste til begravelse og til bisættelsesceremonier. Særligt har vi bidraget ved begravelser og bisættelser i området i omkring Allerød og Hillerød – og vi hjælper naturligvis også gerne dig med beslutningen.

Ønsker du mere information samt hjælp til at vælge den rigtige kiste, er du meget velkommen til at ringe til os på 48 16 01 80.