Få hjælp ved dødsfald

Få hjælp ved dødsfald

Et dødsfald kan komme som en pludselig overraskelse. Somme tider har man måske heller ikke forberedt på forhånd, hvordan der skal tages afsked med afdøde. Når man som pårørende står i den situation, hvor man har mistet, vil man oftest gerne kunne bruge så meget tid som muligt sammen med de andre pårørende, det være sig andre familiemedlemmer eller venner.

For at gøre tiden efter et dødsfald mere overkommelig, vælger mange at få en begravelsesforretning til at varetage de fleste af de opgaver, der er forbundet med det sidste farvel.
Disse opgaver kan være af både praktisk og juridisk karakter, og vi ønsker hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning at bistå pårørende bedst muligt ved at varetage sådanne opgaver.

Vi tilbyder blandt andet:

- At håndtere dødsanmeldelsen
- At varetage kontakten til præsten
- At bestille dødsannoncen
- Bestilling af kisten, kranse og båredekorationer
- Bestilling af gravstenen
- Transport af kisten i vores rustvogn
- Ansøgning og begravelseshjælp

Hvad gør man ved et dødsfald?

Hvis en, du har nær, er gået bort, kan det være en stor hjælp at kontakte en bedemand, som kan hjælpe dig med en stor del af byrden ved de praktiske gøremål, der forekommer i sådan en situation.
Du bør forsøge at finde en bedemand, du føler tillid til. Det kan være en, som gør det klart overfor dig, hvad der er indbefattet i priserne for de ydelser, du betaler for. Overskuelige priser samt en oprigtigt venlig og empatisk bedemand er gode ting at kigge efter, når valget skal træffes.

Det første skridt til at finde den begravelsesforretning, som er den rigtige for dig, er at identificere en eller flere bedemænd i dit lokalområde og læse lidt på deres hjemmeside om, hvad de tilbyder. Derefter anbefaler vi, at du ringer til en begravelsesforretning, så du selv danne dig dit indtryk af bedemanden og hans ansatte.

Uforpligtende rådgivning ved dødsfald

Hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning tilbyder vi ved et dødsfald gratis, indledende rådgivning til pårørende i nærheden af Allerød og Hillerød. Du er velkommen til at ringe til os i dag på 48 16 01 80. I tilfælde af at vi ikke kan tage telefonen, send os blot en mail på biss@mail.dk eller udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vender hurtigt tilbage til dig.

Hvis du har brug mere information kan du downloade vores pjecer her