Gravsten

Få en smuk gravsten fra Lillerød-Engholm Begravelsesforretning

Det er hårdt at miste en, vi holder af. Mange mennesker vælger at den afdøde, som har haft en stor betydning i deres liv, skal have en gravsten.
En gravsten er for mange en god måde at mindes en afdød. Man kan opleve, at det på en særlig måde hjælper en med at bearbejde savnet og sorgen.

En personlig gravsten er et godt mindested

En gravsten kan gøres personlig, og man kan få netop den gravsten, man ønsker. Gravstenen kan eksempelvis tilpasses i materiale, farve, størrelse, med mere, så den passer til den afdøde person.
Mange vælger at gøre sig overvejelser omkring, hvilken sten, de føler, der er i afdødes ånd. At vælge en personlig gravsten kan være med til at gøre, at det bliver en givende oplevelse at besøge gravstedet. I denne proces kan professionel rådgivning være en stor hjælp.

Vi har et tæt samarbejde med Danske Stenhuggerier, og du kan via linket besøge deres hjemmeside og se, hvad de tilbyder.
Der er også mulighed for at komme til os og se et udvalg at gravstenene. Det kan du gøre i Birkerød, Farum og Lynge.

Hvad koster en gravsten?

Prisen på en gravsten varierer meget afhængigt af blandt andet hvilke materialer man ønsker og størrelse. Priserne starter ved omtrent kr. 4.000 alt efter hvor meget, man ønsker at personliggøre gravstenen, og hvilke materialer man vælger, at stenen, pynt og bogstaver skal bestå af.

Det er helt individuelt, hvilken gravsten man vælger og foretrækker. På kirkegårde er der forskellige krav og regler i forhold til gravsten. Kravene er forskellige fra kirkegård til kirkegård, hvorfor man normalvis forhører sig hos den kirkegård, man ønsker at afdøde skal ligge på.

Tag jer tid til de sidste ord

For mange er det nok ikke stenens eksakte udseende, der er altafgørende for, hvordan det føles at besøge gravstedet. Til gengæld kan det være en god idé at tage sig god tid til at overveje, hvilken inskription, der skal stå skrevet på gravstenen. Disse ord betyder noget for alle de pårørende, som kommer og besøger graven.

Hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning har vi i samarbejde med Danske Stenhuggerier rådgivet mange mennesker i nærheden af Allerød og Hillerød i valget af gravsten, og rådgiver også gerne dig. Professionel rådgivning kan være en stor hjælp, når man skal vælge en personlig gravsten, der kommer til at blive et godt mindested for de efterladte.
Vi tilbyder at give et helt uforpligtende tilbud på præcist den gravsten, du har i tankerne.

Se mange flere gravsten i denne brochure.