Professionel hjælp ved begravelse

Personlig begravelseshjælp ved Allerød & Hillerød

Hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning ved vi, at det er svært at miste nogen man holder af. Er et familiemedlem eller en god ven gået bort, kan det for mange, midt i sorgen, være svært at finde overskuddet til at planlægge en begravelse.
Siden 1935 har vi gjort vores bedste for at hjælpe mennesker, som har mistet med at håndtere de opgaver, der kan være forbundet med en begravelse.

Det er især kunder i nærheden af Allerød & Hillerød, der gør brug af vores begravelseshjælp, som blandt andet indbefatter dødsanmeldelse, præstekontakt, bestilling af dødsannonce, gravsten, kiste, kranse og båredekorationer, transport af kiste i rustvogn, samt ansøgning og generel begravelseshjælp.

Man kan stå med mange spørgsmål

Man kan stå med mange spørgsmål, når en man har kær er gået bort. Dette kan være spørgsmål af både praktisk og juridisk karakter. Vi inviterer åbent til, at mennesker i denne situation ringer til os. Vi ønsker nemlig at bistå med vores uforpligtende rådgivning og besvarer ligeledes gerne de spørgsmål I måtte have, sådan I kan finde den begravelsesforretning, der er rigtig for jer.

God begravelseshjælp er mere end blot en forretning, der varetager dine opgaver i forbindelse med begravelse. At gøre forløbet så overskueligt som muligt kræver også, at man har tillid til den begravelsesforretning, man har valgt. Dette har nemlig ofte stor betydning for, hvilken oplevelse forløbet ender med at blive. God begravelseshjælp er mere end blot varetagelse af praktiske opgaver – det er også en følelsesmæssig støtte.

At miste er hårdt – derfor er vi her

Naturligvis kan vi som bedemænd ikke ændre på, at det er hårdt at miste. Men vi gør altid vores bedste for at give den hjælp, vi kan give. Derfor er du også velkommen til at kontakte os uforpligtende. Det kan du gøre enten ved at ringe til os på 48 16 01 80 eller sende os en mail på biss@mail.dk.

 

Priser på begravelse