Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvad koster en begravelse?

Prisen på en begravelse varierer meget, alt efter hvilken begravelse eller bisættelse, der ønskes. En gennemsnitspris vil ligge omkring 20.000 kr.

Hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretningved vi, at det er svært at miste. Når man står i sorg efter at have mistet en betydningsfuld person i sit liv, kan det være svært at finde overskuddet til at planlægge de mange facetter af en begravelse. Det er dette forløb, vi hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning ønsker at gøre lettere for dig.

Prisen på en begravelse skal være gennemsigtig

Der er mange faktorer, der har indflydelse på prisen på en begravelse eller bisættelse. Herunder kan blandt andet nævnes stenen, typen af begravelse (traditionel begravelse eller bisættelse) samt mange andre ting.

Hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning er vi  med vores mange års erfaring i stand til at hjælpe dig med alt, der vedrører at planlægge en begravelse. Vi tror på empati og gennemsigtige priser. Men hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi kan hjælpe med mere end begravelsespriser

Du er meget velkommen til at ringe til os på 48 16 01 80, og vi kan tale om prisen på netop den begravelse, du ønsker. Tager vi ikke telefonen, er du også meget velkommen til at sende os en mail på biss@mail.dk, og vi vender hurtigt tilbage til dig. Vi går meget op i at møde alle, der ringer, med en lyttende og empatisk tilstedeværelse.