Sig farvel med en smuk begravelsesbuket

Blomster giver et smukt sidste farvel

Gennem livet benytter vi blomster i en del situationer – blandt andet situationer hvor vi ønsker at give udtryk for, at vi holder af et menneske i vores liv. Til begravelser kan blomster bidrage til en smuk og god dag.

Stort udvalg i blomster, kranse og buketter

Lillerød-Engholm Begravelsesforretning tilbyder et stort udvalg af blomster til begravelser og bisættelser. Uanset om du ønsker en stor eller en lille begravelsesbuket, bårebuket eller andre blomster og buketter til en begravelse, kan vi hjælpe dig.
Vi samarbejder med vores leverandør, Gamst Blomster, som kan levere præcis den ønskede buket til begravelse eller bisættelse. Man kan således få det helt, som man ønsker det.

Begravelsesbuket og bårebuket til begravelse

Efter begravelsesceremonien eller bisættelsesceremonien i en kirke fordeles blomsterne almindeligvis ud over gravstedet. Dette kan man enten selv gøre, eller man kan få bedemanden til det.
Mulighederne for smukke blomsterdekorationer og kranse er mange. Ofte falder valget på en buket bestående af afdødes yndlingsblomst eller på en flot krans med gran.
Når der skal siges farvel til en, man har kær, har mange også et ønske om at give afdøde et sidste ord med på vejen. En måde man kan udtrykke, hvad den afdøde person har betydet i de mange berørte liv er ved at skrive en hilsen. En sådan hilsen kan placeres på silkebåndet, som sættes på kransen eller bårebuketten.

Få begravelseshjælp og hav tid til det vigtigste

Når et menneske, der stod os nært, er gået bort, står vi naturligvis med mange tanker og følelser. For at have så meget som muligt tid med de andre pårørende, vælger mange at få hjælp til de praktiske gøremål af en begravelsesforretning. Et af de valg, der skal træffes er valget om blomster. Dette valg behøver ikke at være en stor belastning at skulle træffe, især med hjælp fra en erfaren begravelsesforretning.

Hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning har vi hjulpet mange personer i nærheden af Allerød & Hillerød med valget af blomster, begravelsesbuketter med videre til både bisættelser og begravelser
Ring blot til os på 48 16 01 80, hvis du har spørgsmål, så hjælper vi naturligvis også gerne dig.

Gamst Blomster

Besøg vores samarbejdspartners hjemmeside her: Gamst Blomster